Nárys fyziologie člověka. Sešit 2 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trojan, Stanislav, 1934-2014 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 1992
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02676cam a22005897a 4500
001 MUB01000423792
003 CZ BrMU
005 20111024121153.0
008 940930s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000073813 
020 |a 80-7066-565-3 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002  |d BOD034 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 612  |2 MRF 
100 1 |a Trojan, Stanislav,  |d 1934-2014  |7 jk01140194  |4 aut 
245 1 0 |a Nárys fyziologie člověka.  |n Sešit 2 /  |c Stanislav Trojan 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 1992 
300 |a 102 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík. 
650 0 7 |a fyziologie člověka  |7 ph120451  |2 czenas 
650 0 9 |a human physiology  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100329  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a KOZOVA  |b 02  |c 20110517  |l MUB01  |h 1233 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20111024  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0640 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20140515  |l MUB01  |h 0015 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29031  |9 VV-423792-01  |6 3284006045  |5 3284006045  |8 20111024  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20111024  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29032  |9 UKF-04433-02  |6 971642  |5 4314707226  |8 20050606  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20071109 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.2-TROJ  |9 UKF-04433-01  |6 962593  |5 4314704739  |4 VY 6/19  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 20070704 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.2-TROJ  |9 UKS-04433-03  |6 941822  |5 4314700743  |4 VY 6/19  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 20070704 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-29031  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 19  |j SKLAD