Medicína v aforismech : 2500 let medicíny v 2500 aforismech /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Káš, Svatopluk, 1929-2014 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, c1997
Edition:[1. vyd.].
Subjects:
LEADER 02201cam a22005777a 4500
001 MUB01000423598
003 CZ BrMU
005 20110525112140.0
008 970422s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000189926 
020 |a 80-85800-55-1 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002  |d BOD031 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61  |2 MRF 
245 0 0 |a Medicína v aforismech :  |b 2500 let medicíny v 2500 aforismech /  |c vybral a sestavil Svatopluk Káš 
250 |a [1. vyd.]. 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c c1997 
300 |a 218 s. 
500 |a Obsahuje jmenný rejstřík. 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 7 |a aforismy  |7 ph118277  |2 czenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a aphorisms  |2 eczenas 
700 1 |a Káš, Svatopluk,  |d 1929-2014  |7 jk01053141  |4 edt 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050809  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090505  |l MUB01  |h 1248 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20110224  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20110525  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20140812  |l MUB01  |h 0001 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-21107  |9 VV-423598-01  |6 970911  |5 3147R37607  |4 DPČ: 361, DISP.: GOR  |7 DISP.: GOR  |8 20050606  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-21107  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD