Lehrbuch der pädiatrie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Fanconi, Guido, 1892-1979 (Author), Wallgren, A. 1889- (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Basel : Schwabe, 1972.
Edition:9., neubearb. Aufl.
Subjects:
LEADER 02121cam a22005537a 4500
001 MUB01000423422
003 CZ BrMU
005 20150421124824.0
008 961104s1972 sz ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
020 |a 3-7965-0573-2 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002  |d BOD031 
072 7 |a 616-053.2  |x Pediatrie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-053.2  |2 MRF 
100 1 |a Fanconi, Guido,  |d 1892-1979  |7 xx0042983  |4 aut 
245 1 0 |a Lehrbuch der pädiatrie /  |c G. Fanconi und A. Wallgren. 
250 |a 9., neubearb. Aufl. 
260 |a Basel :  |b Schwabe,  |c 1972. 
300 |a xii, 1239 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík. 
650 0 7 |a pediatrie  |7 ph115705  |2 czenas 
650 0 9 |a pediatrics  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Wallgren, A.  |q (Arvid),  |d 1889-  |7 nlk20000084964  |4 aut 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080926  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0517 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0039 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0706 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20110524  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20150421  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150501  |l MUB01  |h 0218 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1030 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-4179  |9 UKS-01422-01  |6 961456  |5 3147R14298  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-4179  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD