Kosmetika v teorii a praxi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Feřteková, Vlasta (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 1995
Edition:2. rozš. vyd.
Subjects:
LEADER 02075cam a22005777a 4500
001 MUB01000423345
003 CZ BrMU
005 20110422092505.0
008 960214s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000115204 
020 |a 80-85800-29-2 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
100 1 |a Feřteková, Vlasta  |7 jn20001227338  |4 aut 
245 1 0 |a Kosmetika v teorii a praxi /  |c V. Feřteková a kol. 
250 |a 2. rozš. vyd. 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 1995 
300 |a 288 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík. 
650 0 7 |a chemie  |7 ph114237  |2 czenas 
650 0 7 |a kosmetika  |7 ph121888  |2 czenas 
650 0 9 |a cosmetics  |2 eczenas 
650 0 9 |a chemistry  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080702  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110422  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2332 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1101 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29778  |9 UKS-01307-01  |6 960200  |5 4314707023  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070711 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-29778  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD