Dopplerovská echokardiografie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Niederle, Petr, 1944-2008 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : MAXDORF-JESSENIUS, c1996.
Subjects:
LEADER 02814cam a22006377a 4500
001 MUB01000422461
003 CZ BrMU
005 20110516145953.0
008 960919s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000165034 
020 |a 80-85800-41-1 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.12-073:612.15  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Niederle, Petr,  |d 1944-2008  |7 jn20000401864  |4 aut 
245 1 0 |a Dopplerovská echokardiografie /  |c Petr Niederle. 
260 |a Praha :  |b MAXDORF-JESSENIUS,  |c c1996. 
300 |a 119 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
650 0 7 |a dopplerovská echokardiografie  |7 ph119565  |2 czenas 
650 0 9 |a Doppler echocardiography  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100507  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20110516  |l MUB01  |h 1459 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0638 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20131015  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1101 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BIF  |b biofyzika  |9 BIF-01480-02  |6 96/2357  |5 3147R40335  |4 DPČ: 96/19, DISP.: BIF  |8 20050606  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-33616  |9 GEN-422461-01  |5 3284001420  |8 20100504  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |g 2010-577  |r 20100504  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.312-NIED  |9 UKS-01480-01  |6 961863  |5 4314702300  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |r 20070711 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.312-NIED  |9 UKS-01480-03  |6 980481  |5 3147000271  |8 20050606  |f 74  |f Měsíční  |r 20070711  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-33616  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 9  |j SKLAD  |k 0