Celotělová výpočetní tomografie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Bruna, Josef, 1938- (Author), Sehr, Alois, 1923-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1988
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03754cam a22007817a 4500
001 MUB01000421976
003 CZ BrMU
005 20201005110813.0
008 970324s1988 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000043502 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-073.7:004  |2 MRF 
080 |a 616-073  |2 MRF 
080 |a (084.42)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Bruna, Josef,  |d 1938-  |7 jk01013310  |4 aut 
245 1 0 |a Celotělová výpočetní tomografie /  |c Josef Bruna, Alois Sehr 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1988 
300 |a 389 s. :  |b il., čb. fot. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík 
650 0 7 |a diagnostické zobrazovací metody  |7 ph134757  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačová tomografie  |7 ph124509  |2 czenas 
650 0 9 |a computed tomography  |2 eczenas 
650 0 9 |a diagnostic imaging methods  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a atlasy  |7 fd131835  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
655 9 |a atlases  |2 eczenas 
700 1 |a Sehr, Alois,  |d 1923-2004  |7 jk01110619  |4 aut 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20080728  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0516 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0706 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20091221  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20190328  |l MUB01  |h 1605 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20201005  |l MUB01  |h 1108 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1100 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ANA  |b anatomie  |3 B/1010  |6 91/1066  |5 3147R53843  |4 DPČ: 91/37, DISP.: ANA  |7 DISP.: ANA  |8 20190328  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BIF  |b biofyzika  |6 91/1007  |5 3147R40385  |4 DPČ: 91/16, DISP.: BIF  |7 DISP.: BIF  |8 20110902  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-14447  |9 SKLAD-421976-02  |6 90/1961  |5 3147R30708  |4 DPČ: 90/74, DISP.: FYZ  |7 DISP.: FYZ  |8 20091221  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18041  |9 SKLAD-421976-03  |6 88/2195  |5 3147R35016  |4 DPČ: 88/250, DISP.: INF  |7 DISP.: INF  |8 20101118  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-3251  |9 SKLAD-421976-01  |6 4314702010  |5 3147R10551  |8 20080728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.312-BRUN  |9 UKS-01606-01  |6 970684  |5 4314701843  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |r 20070713 
AVA |a MED50  |b KUK  |c anatomie  |d B/1010  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 1  |j ANA