Bronchoalveolární laváž u nemocných s hematologickými malignitami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skřičková, Jana, 1952- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1993
Subjects:
Cover Image
LEADER 02723ctm a22006737a 4500
001 MUB01000421911
003 CZ BrMU
005 20230114121954.0
008 940307s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.233-072.2  |2 MRF 
080 |a 616.15-006.04  |2 MRF 
100 1 |a Skřičková, Jana,  |d 1952-  |7 nlk20000083656  |% UČO 1808  |4 dis 
245 1 0 |a Bronchoalveolární laváž u nemocných s hematologickými malignitami  |h [rukopis] /  |c Jana Skřičková 
260 |c 1993 
300 |a 119 l. :  |b il. 
502 |a Dizertace (CSc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 1993 
650 0 7 |a bronchoalveolární laváž  |2 czmesh 
650 0 7 |a hematologické nádory  |2 czmesh 
650 0 2 |a Bronchoalveolar Lavage 
650 0 2 |a Hematologic Neoplasms 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
655 9 |a postgraduate dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1712 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20131206  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20141215  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160919  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20190529  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20220616  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20230114  |l MUB01  |h 1219 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-814  |9 UKB-02658-01  |6 940113  |5 3147R03617  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-814  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD