Gynekologie a porodnictví : učebnice pro lékařské fakulty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ponťuch, Anton, 1915-1989 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1987
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02652cam a22006017a 4500
001 MUB01000421350
003 CZ BrMU
005 20110517084732.0
008 970909s1987 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000034317 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.1  |2 MRF 
080 |a 618  |2 MRF 
100 1 |a Ponťuch, Anton,  |d 1915-1989  |7 jn19990006638  |4 aut 
245 1 0 |a Gynekologie a porodnictví :  |b učebnice pro lékařské fakulty /  |c ved. autor. kol. Anton Ponťuch 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1987 
300 |a 380 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a porodnictví  |7 ph124365  |2 czenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a obstetrics  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20090901  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110208  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20110517  |l MUB01  |h 0847 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0636 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1857 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 613.5-PONŤ  |9 UKF-00659-05  |6 870488  |5 4314709914  |8 20050606  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070815 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 613.5-PONŤ  |9 UKF-00659-07  |6 870491  |5 3147002265  |8 20050606  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070815 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-33304  |9 UKF-00659-04  |6 870483  |5 4314709740  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20071011 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV-ST  |b KUK - volný výběr - státnice  |3 613.5-PONŤ  |9 UKF-00659-01  |6 870494  |5 3147000020  |8 20050606  |f 84  |f Státnicová  |r 20050909  |s N 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr - státnice  |d 613.5-PONŤ  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 34  |j VV-ST