Špeciálna chirurgia. 2, Chirurgia brušných orgánov a retroperitonea /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černý, Ján, 1925-2000 (Author)
Other Authors: Čársky, Stanislav, 1942-1999, Daniš, Ján, 1952-2010
Format: Book
Language:Slovak
Published: Martin : Osveta, 1996.
Edition:2. vyd.
Series:Dérerova zbierka ; zv. 123
Subjects:
LEADER 03998cam a22009137a 4500
001 MUB01000420935
003 CZ BrMU
005 20210224083950.0
008 970715s1996 xo ||||| |||||||||||slo d
020 |a 80-88824-27-3 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617.55-089  |2 MRF 
080 |a 617.55-072.1  |2 MRF 
080 |a 616.1/.9-089  |2 MRF 
080 |a 617.553  |2 MRF 
100 1 |a Černý, Ján,  |d 1925-2000  |7 nlk20000083944  |4 aut 
245 1 0 |a Špeciálna chirurgia.  |n 2,  |p Chirurgia brušných orgánov a retroperitonea /  |c Ján Černý a kol. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Martin :  |b Osveta,  |c 1996. 
300 |a 612 s. :  |b il. 
490 1 |a Dérerova zbierka ;  |v zv. 123 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
650 0 7 |a břišní chirurgie  |7 ph194787  |2 czenas 
650 0 7 |a laparoskopie  |7 ph126324  |2 czenas 
650 0 7 |a retroperitoneum  |7 ph781925  |2 czenas 
650 0 7 |a speciální chirurgie  |7 ph135804  |2 czenas 
650 0 9 |a abdominal surgery  |2 eczenas 
650 0 9 |a laparoscopy  |2 eczenas 
650 0 9 |a retroperitoneum  |2 eczenas 
650 0 9 |a special surgery  |2 eczenas 
700 1 |a Čársky, Stanislav,  |d 1942-1999  |7 nlk20000081717 
700 1 |a Daniš, Ján,  |d 1952-2010  |7 jx20060220023 
830 0 |a Dérerova zbierka ;  |v zv. 123 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20071123  |l MUB01  |h 0900 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100726  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100921  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2242 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0259 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20120201  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0636 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1805 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150213  |l MUB01  |h 0144 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161130  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161130  |l MUB01  |h 2238 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20190227  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210224  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1957 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1857 
M06 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.13-ČERN  |9 UKS-11613-03  |6 972117  |5 4314702485  |8 20050606  |f 76  |f Semestrální  |r 20070712 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.13-ČERN  |9 UKS-11613-04  |6 971058  |5 4314702487  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |r 20070712 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.13-ČERN  |9 UKS-11613-05  |6 971059  |5 4314702488  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |r 20070712 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.13-ČERN  |9 UKS-11613-06  |6 971060  |5 4314702484  |8 20050606  |f 76  |f Semestrální  |r 20070712 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 1CH  |b 1.chirurgie  |9 1CH-11613-01  |6 970499  |5 3147X12879  |8 20050606  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.13-ČERN  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 53  |j VV 
AVA |a MED50  |b LF  |c 1.chirurgie  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j 1CH