Infekce a zánět v gynekologii a porodnictví /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koleta, František, 1917- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1995.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03253cam a22007817a 4500
001 MUB01000420771
003 CZ BrMU
005 20110517084825.0
008 970429s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000103705 
020 |a 80-7169-159-3 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-002  |2 MRF 
080 |a 616-022.6/.7  |2 MRF 
080 |a 618  |2 MRF 
100 1 |a Koleta, František,  |d 1917-  |7 jk01061336  |4 aut 
245 1 0 |a Infekce a zánět v gynekologii a porodnictví /  |c František Koleta 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1995. 
300 |a 159 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a porodnictví  |7 ph124365  |2 czenas 
650 0 7 |a záněty  |7 ph135115  |2 czenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a inflammations  |2 eczenas 
650 0 9 |a obstetrics  |2 eczenas 
650 0 2 |a Infection 
650 0 2 |a Inflammation 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20090917  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0516 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110131  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110517  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0636 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2329 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2310 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1100 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.51-KOLE  |6 3284013497  |5 3284013497  |8 20170606  |f 76  |f Semestrální  |r 20170606  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.51-KOLE  |6 3284013498  |5 3284013498  |8 20170606  |f 76  |f Semestrální  |r 20170606  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.51-KOLE  |9 UKS-10722-02  |6 950501  |5 4314701391  |8 20050606  |f 70  |f Prezenční  |r 20070710 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.51-KOLE  |9 VV-10722-01  |6 950499  |5 3147R29116  |4 DPČ: 5245, DISP.: PGO  |7 DISP.: PGO  |8 20050606  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.51-KOLE  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 21  |j VV