Politiky zaměstnanosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarošová, Petra
Corporate Author: Masarykova univerzita. Katedra sociologie (*ip)
Other Authors: Mareš, Petr, 1947- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 06090ctm a22015017a 4500
001 MUB01000412301
003 CZ BrMU
005 20050830123538.0
008 050830s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 331.5.024.5  |2 MRF 
100 1 |a Jarošová, Petra  |7 jx20071115020 
245 1 0 |a Politiky zaměstnanosti  |h [rukopis] /  |c Petra Jarošová. 
260 |c 2005. 
300 |a 27 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií, 2005. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Mareš. 
650 0 7 |a politika zaměstnanosti  |7 ph124261  |2 czenas 
650 0 9 |a manpower policy  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Mareš, Petr,  |d 1947-  |7 mzk2004217475  |% UČO 2193  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sociologie  |7 kn20110128009  |4 *ip 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20050830  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0103 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100422  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100505  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100505  |l MUB01  |h 1302 
CAT |c 20110511  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0035 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120517  |l MUB01  |h 1953 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120517  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0629 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130530  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130904  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1609 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160413  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1307 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1059 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 05/134 KLA  |5 4240735214  |8 20050830  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 20050830  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 05/134 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS