Evropský soudní dvůr v roli ústavního soudu EU

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolman, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Týč, Vladimír, 1949- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 08405ctm a22020417a 4500
001 MUB01000410330
003 CZ BrMU
005 20130131093413.0
008 050727s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b eng 
080 |a 341.171  |2 MRF 
100 1 |a Kolman, Jiří  |7 mzk2006363690  |4 dis 
245 1 0 |a Evropský soudní dvůr v roli ústavního soudu EU  |h [rukopis] /  |c Jiří Kolman. 
260 |c 2005. 
300 |a 73 l. 
500 |a Vedoucí práce: Vladimír Týč. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta, 2005. 
546 |a Anglické resumé. 
610 2 7 |a Soudní dvůr Evropských společenství  |7 kn20040130013  |2 czenas 
650 0 7 |a evropské právo  |7 ph121776  |2 czenas 
650 0 9 |a European law  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Týč, Vladimír,  |d 1949-  |7 jn20000810025  |% UČO 1224  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mezinárodního a evropského práva  |7 mub2011629354  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u http://is.muni.cz/th/52714/pravf_m/  |% s59859 
CAT |a BUZKOVA  |b 02  |c 20050801  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20050804  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20060112  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20060116  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060822  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0605 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20081024  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20090129  |l MUB01  |h 1337 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1742 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100708  |l MUB01  |h 1137 
CAT |c 20110511  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111103  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20120117  |l MUB01  |h 0007 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0035 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120529  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120924  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130131  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130417  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130827  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130827  |l MUB01  |h 1622 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141015  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141015  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141015  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141015  |l MUB01  |h 1355 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161031  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161031  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180814  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180815  |l MUB01  |h 0027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180815  |l MUB01  |h 0030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180815  |l MUB01  |h 0033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181024  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190820  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190827  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190827  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190827  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201203  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201203  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210120  |l MUB01  |h 0151 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20210329  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20210329  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20210329  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1058 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-05-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-10776-M  |5 3129112625  |8 20050801  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-10776-M  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF