Hitler /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Knopp, Guido, 1948- (Author)
Other Authors: Karlach, Hanuš, 1939- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Ikar, 2005.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Hitler - Eine Bilanz
LEADER 02651cam a22007097a 4500
001 MUB01000409394
003 CZ BrMU
005 20110228140654.0
008 030124s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
015 |a cnb001527085 
020 |a 80-249-0572-8 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003  |d BOD031 
041 1 |a cze 
080 |a 32-051 Hitler, Adolf 
080 |a 329.18-051  |2 MRF 
080 |a (430)  |2 MRF 
100 1 |a Knopp, Guido,  |d 1948-  |7 jn19990004472  |4 aut 
245 1 0 |a Hitler /  |c Guido Knopp ; [z německého originálu ... přeložil Hanuš Karlach]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2005. 
300 |a 302 s. :  |b il. 
600 1 7 |a Hitler, Adolf,  |d 1889-1945  |7 jn19990003541  |2 czenas 
650 0 7 |a politici  |7 ph115781  |z Německo  |y století 20.  |2 czenas 
650 0 7 |a nacisté  |7 ph123153  |z Německo  |2 czenas 
650 0 9 |a politicians  |2 eczenas 
650 0 9 |a Nazis  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Karlach, Hanuš,  |d 1939-  |7 jk01053035  |4 trl 
765 0 |t Hitler - Eine Bilanz  |9 Česky 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050718  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050722  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070312  |l MUB01  |h 1231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090326  |l MUB01  |h 1402 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110104  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20110222  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110223  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20110228  |l MUB01  |h 1406 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0034 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0623 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2323 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1206 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2308 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8481  |6 219.00  |5 3201042056  |8 20050718  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20050718 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-8481  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP