Sociální reprezentace pojmu stáří u vysokoškolských studentů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Häringová, Hana (Dissertant), Macek, Petr, 1956- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 07234ctm a22017537a 4500
001 MUB01000408005
003 CZ BrMU
005 20050627142237.0
008 050627s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 316.6  |2 MRF 
100 1 |a Häringová, Hana  |* [absolvent FSS MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Sociální reprezentace pojmu stáří u vysokoškolských studentů  |h [rukopis] /  |c vypracovala Hana Häringová. 
260 |c 2005. 
300 |a 39 l., [9] l. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Macek. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií, 2005. 
650 0 7 |a sociální psychologie  |7 ph116212  |2 czenas 
650 0 7 |a stáří  |7 ph126204  |2 czenas 
650 0 9 |a old age  |2 eczenas 
650 0 9 |a social psychology  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
700 1 |a Macek, Petr,  |d 1956-  |7 jn20000401684  |% UČO 2270  |4 aut 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Fakulta sociálních studií.  |b Katedra psychologie  |7 ko2002149445  |4 dgg 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20050627  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060103  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060103  |l MUB01  |h 1246 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080228  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1741 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0034 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130723  |l MUB01  |h 1628 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130723  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130723  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1547 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150729  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1518 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170207  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170720  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180221  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180221  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180221  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181213  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181213  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181213  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190509  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20200520  |l MUB01  |h 0001 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1057 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 05/113 BAK  |5 4240734499  |8 20050627  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170714  |r 20050627  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 05/113 BAK  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS