Sledování hráče ledního hokeje v přípravném a závodním období z hlediska výkonnosti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nesiba, Luděk (Dissertant)
Other Authors: Nykodým, Jiří, 1966- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 04955ctm a22012017a 4500
001 MUB01000406059
003 CZ BrMU
005 20140929131632.0
008 050518s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
080 |a 796.966  |2 MRF 
100 1 |a Nesiba, Luděk  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování hráče ledního hokeje v přípravném a závodním období z hlediska výkonnosti /  |h [rukopis]  |c vypracoval: Luděk Nesiba 
260 |c 2005. 
300 |a 77 l. :  |b il. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Nykodým 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2005. 
650 0 7 |a lední hokej  |7 ph115102  |2 czenas 
650 0 9 |a ice hockey  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Nykodým, Jiří,  |d 1966-  |7 mzk2005274954  |% UČO 1070  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Fakulta sportovních studií  |7 mzk2003198592  |4 dgg 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050603  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050603  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110907  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120821  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130606  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130606  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130613  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130613  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130702  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140701  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140701  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140929  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160608  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160920  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160921  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160921  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180213  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180213  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180424  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180424  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200130  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200130  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200130  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200130  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200130  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200130  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200204  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200204  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200204  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200204  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200423  |l MUB01  |h 2341 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200423  |l MUB01  |h 2344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200424  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200424  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2039 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1855 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1057 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-6308  |9 SKLAD-406059-01  |5 4303006027  |8 20050603  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20050603  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-6308  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD