Čech částečným Číňanem /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ulč, Ota, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2004.
Edition:Vyd. 2, upr. a dopl.
Subjects:
LEADER 03245cam a22008777a 4500
001 MUB01000400381
003 CZ BrMU
005 20190913091609.0
008 050317s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
015 |a cnb001409630 
020 |a 80-200-1272-9 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 913(5)  |x Geografie Asie, reálie, cestování  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 910.4  |2 MRF 
080 |a (510)  |2 MRF 
080 |a (529)  |2 MRF 
080 |a (520)  |2 MRF 
080 |a 908(510)  |2 MRF 
080 |a 908(529)  |2 MRF 
080 |a 908(520)  |2 MRF 
080 |a (0:82-992)  |2 MRF 
100 1 |a Ulč, Ota,  |d 1930-  |7 jk01140687  |4 aut 
245 1 0 |a Čech částečným Číňanem /  |c Ota Ulč 
250 |a Vyd. 2, upr. a dopl. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2004. 
300 |a 407 s., [16] s. obr. příl. 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
650 0 7 |a cesty a pobyt  |7 ph137578  |z Čína  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a cesty a pobyt  |7 ph137578  |z Japonsko  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a cesty a pobyt  |7 ph137578  |z Tchaj-wan  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a voyages and travels  |2 eczenas 
651 7 |a Čína  |7 ge131732  |x reálie  |2 czenas 
651 7 |a Tchaj-wan  |7 ge128590  |x reálie  |2 czenas 
651 7 |a Japonsko  |7 ge129425  |x reálie  |2 czenas 
651 9 |a China  |x history and geography  |2 eczenas 
651 9 |a Taiwan  |x history and geography  |2 eczenas 
651 9 |a Japan  |x history and geography  |2 eczenas 
655 7 |a cestopisy  |7 fd131956  |2 czenas 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20050317  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20050407  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080213  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0057 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1725 
CAT |c 20110331  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1641 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1337 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0555 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20140417  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141024  |l MUB01  |h 1045 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150509  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20190913  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2305 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1055 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-52312  |5 2570502513  |4 *  |8 20050317  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-52312  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j SKLAD