General linguistics : an introductory survey /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Robins, R. H. 1921-2000
Format: Book
Language:English
Published: London : Longmans, 1964.
Edition:1st pub.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01880cam a22005177a 4500
001 MUB01000398411
003 CZ BrMU
005 20050224125116.0
008 950911s1964 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 80  |x Filologie  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Robins, R. H.  |q (Robert Henry),  |d 1921-2000  |7 jn20031230003 
245 1 0 |a General linguistics :  |b an introductory survey /  |c R.H. Robins. 
250 |a 1st pub. 
260 |a London :  |b Longmans,  |c 1964. 
300 |a xxii, 390 s. 
650 0 7 |a Jazykověda. Filologie  |2 local 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050224  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2249 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1012 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0056 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1640 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1336 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0549 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140508  |l MUB01  |h 2140 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1854 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
M54 |a 80 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-36854  |6 05-2078  |5 2570502078  |8 20050307  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 1-36854  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD