Stručný klíč k určování sladkovodních živočichů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chejsin, Jevgenij Minejevič, 1907-1968 (Author)
Other Authors: Pravda, Oldřich, 1918- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1955
Edition:Vyd. 1.
Series:Dědictví Komenského ; 670. kniha
Metodické příručky ; sv. 37
Subjects:
Related Items:Translation of: Kratkij opredelitel' presnovodnoj fauny
LEADER 02382cam a22005897a 4500
001 MUB01000397927
003 CZ BrMU
005 20120913131941.0
008 050221s1955 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 1 |a cze  |h rus 
080 |a 591.9(28)  |2 MRF 
100 1 |a Chejsin, Jevgenij Minejevič,  |d 1907-1968  |7 xx0038617  |4 aut 
245 1 0 |a Stručný klíč k určování sladkovodních živočichů /  |c J.M. Chejsin ; přeložil a upravil Oldřich Pravda 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1955 
300 |a 175 s. :  |b il. 
490 1 |a Dědictví Komenského ;  |v 670. kniha 
490 1 |a Metodické příručky ;  |v sv. 37 
500 |a Obsahuje rejstřík 
504 |a Bibliografie na s. 168-170 
650 0 7 |a sladkovodní živočichové  |7 ph116171  |2 czenas 
650 0 9 |a freshwater animals  |2 eczenas 
655 7 |a klíče  |7 fd132547  |2 czenas 
700 1 |a Pravda, Oldřich,  |d 1918-  |7 jk01100934  |4 trl 
765 0 |t Kratkij opredelitel' presnovodnoj fauny  |9 Česky 
830 0 |a Dědictví Komenského ;  |v 670. kniha 
830 0 |a Metodické příručky ;  |v sv. 37 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20050829  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2249 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0056 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0251 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0031 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20120913  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0548 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 Řečko. C-31  |5 3145082800  |4 DPČ: 217-58  |8 20050221  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |d Řečko. C-31  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ZOOLO