Urgentní medicína /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pokorný, Jiří, 1924-2012 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, c2004.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02015cam a22005537a 4500
001 MUB01000394708
003 CZ BrMU
005 20130822152331.0
008 050106s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
015 |a cnb001309989 
020 |a 80-7262-259-5 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
080 |a 614.8  |2 MRF 
100 1 |a Pokorný, Jiří,  |d 1924-2012  |7 xx0016861  |4 aut 
245 1 0 |a Urgentní medicína /  |c Jiří Pokorný et al. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c c2004. 
300 |a xxiii, 547 s. :  |b fot., il. 
650 0 7 |a urgentní medicína  |7 ph137093  |2 czenas 
650 0 9 |a emergency medicine  |2 eczenas 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050106  |l MUB01  |h 1526 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2248 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0601 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0054 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0030 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0537 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130822  |l MUB01  |h 1523 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1754 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2305 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2304 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1853 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 614-POKO  |9 KUBIK-394708-01  |5 4303005588  |8 20050106  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 614-POKO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j VV