Využití metody hybridizace in situ - detekce numerických chromosomálních aberací ve spermiích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vozdová, Miluše (Dissertant)
Other Authors: Rubeš, Jiří, 1950- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
English
Published: 1999.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03325ntm a22008297a 4500
001 MUB01000391878
003 CZ BrMU
005 20070511091535.0
008 010403s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 0 |a cze  |a eng 
072 7 |a 576  |x Buněčná biologie. Cytologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 576.316  |2 MRF 
080 |a 576.316.03  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a 576  |2 MRF 
100 1 |a Vozdová, Miluše  |7 xx0106434  |4 dis 
245 1 0 |a Využití metody hybridizace in situ - detekce numerických chromosomálních aberací ve spermiích  |h [rukopis] /  |c Miluše Vozdová. 
260 |c 1999. 
300 |a 56 s., 22 s. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Rubeš. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1999. 
650 0 7 |a chromozomální aberace  |7 ph325851  |2 czenas 
650 0 7 |a chromozomy  |7 ph139276  |x metody  |2 czenas 
650 0 9 |a chromosome aberrations  |2 eczenas 
650 0 9 |a chromosomes  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Rubeš, Jiří,  |d 1950-  |7 xx0072662  |% UČO 36733  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra genetiky a molekulární biologie  |7 nlk20030130197  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070510  |l MUB01  |h 1518 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070511  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0735 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0507 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0029 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1731 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0659 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110504  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0029 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0438 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160208  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20160428  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20160428  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160907  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 2204 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20190313  |l MUB01  |h 1615 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1053 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-2661  |9 B  |5 3145028957  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-2661  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD