Výsledky hydrogeologického průzkumu vývěru teplé vody v Brně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pelikán, Vladimír, 1929- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1957]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02364ntm a22006137a 4500
001 MUB01000391625
003 CZ BrMU
005 20100114091056.0
008 030115s1957 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
040 |a BOD004  |b cze 
100 1 |a Pelikán, Vladimír,  |d 1929-  |7 ola2003204886  |4 aut 
245 1 0 |a Výsledky hydrogeologického průzkumu vývěru teplé vody v Brně  |h [rukopis] /  |c Vladimír Pelikán. 
260 |c [1957] 
300 |a 1 sv. (různé stránkování) 
650 0 7 |a čtvrtohory  |7 ph134738  |2 czenas 
650 0 7 |a hydrogeologie  |7 ph120972  |2 czenas 
650 0 7 |a třetihory  |7 ph138115  |2 czenas 
650 0 9 |a hydrogeology  |2 eczenas 
650 0 9 |a Quaternary  |2 eczenas 
650 0 9 |a tertiary  |2 eczenas 
655 7 |a výzkumné zprávy  |7 fd131869  |2 czenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2248 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20070828  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20070828  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0735 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1730 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20100113  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20100114  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20100114  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110315  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0029 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0437 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1753 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1053 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-4164  |5 3145036531  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180413  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-4164  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK