Výskyt hub na semenech a semenáčcích tolice vojtěšky (Medicago sativa L.)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mošnová, Magdalena (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1980.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02660ntm a22006737a 4500
001 MUB01000391603
003 CZ BrMU
005 20070522112956.0
008 021125s1980 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 632  |x Ochrana rostlin. Fytopatologie  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 633.2/.3  |2 MRF 
080 |a 632.4  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 632  |2 MRF 
100 1 |a Mošnová, Magdalena  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt hub na semenech a semenáčcích tolice vojtěšky (Medicago sativa L.)  |h [rukopis] /  |c Magdalena Mošnová. 
260 |c 1980. 
300 |a 41 l., 8 l. obr. příl. 
502 |a Rigorózní práce (RNDr.)--UJEP v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1980. 
650 0 7 |a pícniny  |7 ph115973  |2 czenas 
650 0 7 |a houbové nemoci rostlin  |7 ph135689  |2 czenas 
650 0 7 |a vojtěška  |7 ph116627  |2 czenas 
650 0 9 |a fodder crops  |2 eczenas 
650 0 9 |a fungal diseases of plants  |2 eczenas 
650 0 9 |a alfalfa  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra biologie rostlin  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070518  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070521  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070522  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0735 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0507 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0029 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1730 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0659 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20110302  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0029 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0437 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160415  |l MUB01  |h 0831 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-03-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-2445  |9 B  |5 3145036235  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-2445  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD