Velká kniha citátů.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: [S.l.] : Tempo, 1998.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01897cam a22005417a 4500
001 MUB01000389681
003 CZ BrMU
005 20170223111011.0
008 000118s1998 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
015 |a cnb000605212 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 17  |x Etika. Morální filozofie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 17.02  |2 MRF 
080 |a (0:82-84)  |2 MRF 
245 0 0 |a Velká kniha citátů. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a [S.l.] :  |b Tempo,  |c 1998. 
300 |a 907 s. 
650 0 7 |a životní moudrost  |7 ph128026  |2 czenas 
650 0 9 |a life wisdom  |2 eczenas 
655 7 |a citáty  |7 fd131832  |2 czenas 
655 9 |a quotations  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0734 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0050 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1729 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1648 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0028 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0430 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20170223  |l MUB01  |h 1110 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2303 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1053 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-37125  |5 3145308749  |4 DPČ: 7/2000  |8 20041229  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20180807  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-37125  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFSK