Tercierní sedimenty v širším okolí Jihlavy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Straková, Marta (Dissertant)
Other Authors: Krystek, Ivan, 1930-1987 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1975.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02475ctm a22006017a 4500
001 MUB01000386964
003 CZ BrMU
005 20140730105649.0
008 020731s1975 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
100 1 |a Straková, Marta  |4 dis 
245 1 0 |a Tercierní sedimenty v širším okolí Jihlavy  |h [rukopis] /  |c Marta Straková. 
260 |c 1975. 
300 |a 101 l. +  |e 2 příl. 
500 |a Vedoucí práce: Ivan Krystek. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, Katedra geologie a paleontologie, 1975. 
650 0 7 |a třetihory  |7 ph138115  |2 czenas 
650 0 9 |a tertiary  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Krystek, Ivan,  |d 1930-1987  |7 jk01063627  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra geologie a paleontologie  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2156 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2248 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20070828  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0730 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100111  |l MUB01  |h 1502 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100524  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0425 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140730  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150402  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150402  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0948 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-11391  |5 3145035397  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180425  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-11391  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK