Teorija grafov /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Harary, Frank, 1921-2005 (Author)
Other Authors: Kozyrev, V. P. (Translator), Gavrilov, Garij Petrovič, 1935-1999 (Editor)
Format: Book
Language:Russian
Published: Moskva : Mir, 1973.
Subjects:
Related Items:Translation of: Graph theory
LEADER 02422cam a22005777a 4500
001 MUB01000386637
003 CZ BrMU
005 20100511141228.0
008 000727s1973 ru ||||| |||||||||||rusod
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 1 |a rus  |h eng 
072 7 |a 519.1/.8  |x Kombinatorika. Teorie grafů. Matematická statistika. Operační výzkum. Matematické modelování  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 519.17  |2 MRF 
080 |a 519  |2 MRF 
100 1 |a Harary, Frank,  |d 1921-2005  |7 vse2008485616  |4 aut 
245 1 0 |a Teorija grafov /  |c F. Charari ; perevod s anglijskogo V.P. Kozyreva ; pod redakcijej G.P. Gavrilova. 
260 |a Moskva :  |b Mir,  |c 1973. 
300 |a 300 s. 
650 0 7 |a teorie grafů  |7 ph126555  |2 czenas 
650 0 9 |a graph theory  |2 eczenas 
700 1 |a Kozyrev, V. P.  |4 trl 
700 1 |a Gavrilov, Garij Petrovič,  |d 1935-1999  |7 jx20080909015  |4 edt 
765 0 |t Graph theory  |9 Rusky 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2156 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0612 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100511  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110824  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0027 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0424 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20181105  |l MUB01  |h 1323 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-12707  |6 759-74  |5 3145030775  |4 DPČ: 78-74  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180517  |r 20060626 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 519.1-HARA  |6 5418/74  |5 3145025763  |4 DPČ: 72/74  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180726  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-12707  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK