Studium kolicinogenie v souvislosti se vznikem kolienterotoxemie selat po odstavu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šarmanová, Zdeňka (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1970.
Subjects:
LEADER 02416ctm a22006257a 4500
001 MUB01000384575
003 CZ BrMU
005 20160614111256.0
008 030304s1970 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 591  |x Obecná zoologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 591.2  |2 MRF 
080 |a 636.4  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 591  |2 MRF 
100 1 |a Šarmanová, Zdeňka  |4 dis 
245 1 0 |a Studium kolicinogenie v souvislosti se vznikem kolienterotoxemie selat po odstavu  |h [rukopis] /  |c Zdeňka Šarmanová. 
260 |c 1970. 
300 |a 92 l. 
502 |a Rigorózní práce--UJEP v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1970. 
650 0 7 |a nemoci živočichů  |7 ph136504  |2 czenas 
650 0 7 |a prasata  |7 ph115875  |2 czenas 
650 0 9 |a animals diseases  |2 eczenas 
650 0 9 |a pigs  |2 eczenas 
650 0 9 |a animal diseases  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2156 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070622  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0728 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0503 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0047 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1726 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0656 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0026 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0420 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1752 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160614  |l MUB01  |h 1112 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-1534  |9 B  |5 3145036825  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-1534  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD