Rukověť projektanta místního územního systému ekologické stability : metodika pro zpracování dokumentace /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Löw, Jiří, 1948- (Author)
Corporate Author: Česko. Ministerstvo životního prostředí
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Doplněk, 1995.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03266cam a22007577a 4500
001 MUB01000380012
003 CZ BrMU
005 20210621104501.0
008 960102s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
015 |a cnb000114426 
020 |a 80-85765-55-1 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 502.5:574.038  |2 MRF 
080 |a 502  |2 MRF 
080 |a 71  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
245 0 0 |a Rukověť projektanta místního územního systému ekologické stability :  |b metodika pro zpracování dokumentace /  |c Jiří Löw ... [et al.]. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Doplněk,  |c 1995. 
300 |a 122 s., [10] s. příl. 
650 0 7 |a ekologická rovnováha krajiny  |7 ph135304  |2 czenas 
650 0 7 |a péče o životní prostředí  |7 ph135424  |2 czenas 
650 0 7 |a územní plánování  |7 ph128364  |x environmentální aspekty  |2 czenas 
650 0 9 |a environmental care  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape ecological balance  |2 eczenas 
650 0 9 |a spatial planning  |x environmental aspects  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Löw, Jiří,  |d 1948-  |7 mzk2003199915  |4 aut 
710 1 |a Česko.  |b Ministerstvo životního prostředí  |7 kn20010725026 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0725 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20090209  |l MUB01  |h 1754 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1723 
CAT |c 20100225  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120816  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120816  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0412 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20140716  |l MUB01  |h 1424 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2258 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20160120  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20160125  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20160125  |l MUB01  |h 1236 
CAT |c 20160203  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2301 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210621  |l MUB01  |h 1045 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-25 
GEO |a 25/01/2016  |b ODESLANO 3/02/2016 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 GEOGR  |b GEOGR  |3 4-17717/2  |5 3145302448  |4 DPČ: 13-96  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 554.52-ČESK  |5 3145302447  |4 DPČ: 12-96  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180727  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVGR  |b ÚK volný výběr - GR  |3 554.52-ČESK  |5 3145366692  |8 20160120  |f 74  |f Měsíční  |q 20180727  |r 20160120  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - GR  |d 554.52-ČESK  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 9  |j PRVGR