Rostlinná společenstva kotelních jam a jižního svahu Krkonoše

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wagnerová, Zuzana, 1945- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1970.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02714ntm a22006737a 4500
001 MUB01000379718
003 CZ BrMU
005 20160314102244.0
008 030310s1970 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.524/.526  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a (234.572)  |2 MRF 
080 |a (437.31-17)  |2 MRF 
080 |a (438-13)  |2 MRF 
080 |a 581  |2 MRF 
100 1 |a Wagnerová, Zuzana,  |d 1945-  |7 hka2010615709  |4 dis 
245 1 0 |a Rostlinná společenstva kotelních jam a jižního svahu Krkonoše  |h [rukopis] /  |c Zuzana Wagnerová. 
260 |c 1970. 
300 |a 136 l. +  |e 8 příl. 
502 |a Diplomová práce--UJEP v Brně, Přírodovědecká fakulta, Katedra botaniky, 1970. 
650 0 7 |a rostlinná společenstva  |7 ph116064  |2 czenas 
650 0 7 |a horské ekosystémy  |7 ph120808  |2 czenas 
650 0 9 |a plant communities  |2 eczenas 
651 7 |a Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří)  |7 ge134289  |2 czenas 
651 9 |a Krkonoše Mountains (Czechia and Poland)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070727  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0725 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0500 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0022 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0044 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1723 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20100224  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0024 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130208  |l MUB01  |h 2357 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0411 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20150414  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1715 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160314  |l MUB01  |h 1022 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-1561  |9 B  |5 3145036855  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-1561  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD