Reakce derivátů fosforečných kyselin s bifunkčními nukleofily

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novoměstská, Věra (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 03600ctm a22008537a 4500
001 MUB01000378566
003 CZ BrMU
005 20180927113735.0
008 020912s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 546  |x Anorganická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a 546.18  |2 MRF 
080 |a 66.061.35  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a 546  |2 MRF 
100 1 |a Novoměstská, Věra  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Reakce derivátů fosforečných kyselin s bifunkčními nukleofily  |h [rukopis] /  |c Věra Novoměstská. 
260 |c 2001. 
300 |a 110 l., 26 l. obr. příl. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita v Brně, Přírodovědecká fakulta, 2001. 
650 0 7 |a extrakce z kapalin  |7 ph170656  |2 czenas 
650 0 7 |a fosfor  |7 ph120293  |2 czenas 
650 0 9 |a extraction from liquids  |2 eczenas 
650 0 9 |a phosphorus  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Chemická sekce  |7 ko2006315818  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/6794/prif_d/  |% s4330 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070413  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070413  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070423  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0725 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0459 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0021 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0044 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1723 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20100224  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0024 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20120404  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120919  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0409 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130730  |l MUB01  |h 1201 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140826  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141030  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180828  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180927  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200323  |l MUB01  |h 1954 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-3729  |5 3145313962  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-7539  |5 3145336394  |8 20070423  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070423  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-7539  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD