Poznámky k československým druhům rodu Salix I-IV

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chmelař, Jindřich, 1926-2001 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1974.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03027ctm a22006737a 4500
001 MUB01000374985
003 CZ BrMU
005 20210215150206.0
008 030214s1974 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 582.681.83  |2 MRF 
080 |a 582.681.8  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
100 1 |a Chmelař, Jindřich,  |d 1926-2001  |7 jk01050245  |4 dis 
245 1 0 |a Poznámky k československým druhům rodu Salix I-IV  |h [rukopis] /  |c Jindřich Chmelař. 
246 1 1 |a Bemerkungen zu den tschechoslowakischen Arten der Gattung Salix I-IV 
260 |c 1974. 
300 |a 4 části, 1-17 s., 1-16 s., 1-18 s., 97-112 s. 
502 |a Rigorózní práce--Přírodovědecká fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně, 1974. 
650 0 7 |a vrba  |7 ph281328  |2 czenas 
650 0 7 |a vrbovité  |7 ph200880  |2 czenas 
650 0 9 |a Salicaceae  |2 eczenas 
650 0 9 |a willow  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0723 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0042 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110908  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121010  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0400 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20210215  |l MUB01  |h 1502 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0900 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1851 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1049 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 R 10/76  |5 3145074566  |4 DPČ: R 10-76  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 R 9/76  |5 3145074567  |4 DPČ: R 9-76  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-3060  |5 3145036994  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180412  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-3060  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d R 9/76  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO