Paragenetické poměry uranové mineralisace zlomových dislokací tektonického uzlu JZ od Nového Města na Moravě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šouba, Milan (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1969
Subjects:
Cover Image
LEADER 02542ntm a22006497a 4500
001 MUB01000372731
003 CZ BrMU
005 20201004224848.0
008 030709s1969 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 549  |x Mineralogie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 553.495  |2 MRF 
080 |a 549.514.87  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
080 |a 549.31  |2 MRF 
080 |a 549  |2 MRF 
100 1 |a Šouba, Milan  |* [absolvent PřírF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Paragenetické poměry uranové mineralisace zlomových dislokací tektonického uzlu JZ od Nového Města na Moravě  |h [rukopis] /  |c Milan Šouba 
260 |c 1969 
300 |a 254 l. +  |e 7 příl. 
502 |a Rigorózní práce--Přírodovědecká fakulta UJEP v Brně, 1969. 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
650 0 7 |a ložiska uranu  |7 ph174605  |2 czenas 
650 0 7 |a selenidy  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a Strážecké moldanubikum  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a uraninit  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a uranium deposits  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2154 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070213  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070405  |l MUB01  |h 1259 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0722 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0455 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0018 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0652 
CAT |c 20100224  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0022 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1730 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0353 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20201004  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0900 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1851 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-2861  |5 3145040471  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180411  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-2861  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK