A modern dictionary of geography /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Whitherick, Michael (Author), Ross, S. R. J. (Author), Small, R. J. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Arnold, 2001.
Edition:4th ed.
Subjects:
LEADER 02468cam a22006497a 4500
001 MUB01000367410
003 CZ BrMU
005 20210215123604.0
008 011130s2001 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
020 |a 0-340-80713-X  |q (hb) 
020 |a 0-340-76210-1  |q (pb) 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 91  |x Geografie jako věda. Výzkum. Cestování  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 91  |2 MRF 
100 1 |a Whitherick, Michael  |4 aut 
245 1 2 |a A modern dictionary of geography /  |c Michael Witherick, Simon Ross, John Small 
250 |a 4th ed. 
260 |a London :  |b Arnold,  |c 2001. 
300 |a viii, 293 s. 
650 0 7 |a geografie  |7 ph114618  |2 czenas 
650 0 9 |a geography  |2 eczenas 
655 7 |a slovníky  |7 fd133454  |2 czenas 
655 9 |a dictionaries  |2 eczenas 
700 1 |a Ross, S. R. J.  |q (Simon R. J.)  |4 aut 
700 1 |a Small, R. J.  |q (Ronald John)  |4 aut 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1003 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0720 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1716 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 1326 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0020 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0334 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140203  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2250 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20150915  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200913  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201009  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210215  |l MUB01  |h 1236 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1850 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1048 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 555/558-WHIT  |5 3145312450  |4 DPČ: 244-01  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180709  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 555/558-WHIT  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST