Metamorfní charakteristika poličského krystalinika

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Buriánek, David, 1974- (Dissertant), Melichar, Rostislav, 1961- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1999.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03396ctm a22008177a 4500
001 MUB01000365790
003 CZ BrMU
005 20200622071535.0
008 020418s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 552  |x Petrologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 552  |2 MRF 
100 1 |a Buriánek, David,  |d 1974-  |7 xx0088792  |% UČO 1462  |4 dis 
245 1 0 |a Metamorfní charakteristika poličského krystalinika  |h [rukopis] /  |c David Buriánek. 
260 |c 1999. 
300 |a 67 s., [65] s. obr. příl. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, katedra geologie a paleontologie, 1999. 
650 0 7 |a petrologie  |7 ph115723  |2 czenas 
650 0 9 |a petrography  |2 eczenas 
651 7 |a bohemikum (Česko)  |7 ge934138  |2 czenas 
651 7 |a poličské krystalinikum (Česko)  |7 ge1068715  |2 czenas 
651 9 |a bohemicum (Czechia)  |2 eczenas 
651 9 |a Polička Basement (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Melichar, Rostislav,  |d 1961-  |7 ola2002107797  |% UČO 56  |4 aut 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra geologie a paleontologie  |7 ko2004226847  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1312 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1447 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1715 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20091208  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20091208  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110824  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120724  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0331 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140616  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140616  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150224  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150302  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20160211  |l MUB01  |h 0033 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170731  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 0712 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20200622  |l MUB01  |h 0715 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1850 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20211029  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20211116  |l MUB01  |h 0003 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-7266  |5 3145034169  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180418  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-7266  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFSK