Mechanismy mikroevoluce /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flegr, Jaroslav, 1958- (Author)
Corporate Author: Univerzita Karlova
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 1998.
Subjects:
LEADER 01829nam a22004697a 4500
001 MUB01000365431
003 CZ BrMU
005 19991208000000.0
008 991208s1998 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-7184-169-2 
040 |a BOD004  |b cze 
100 1 |a Flegr, Jaroslav,  |d 1958-  |7 mzk2005279523  |4 aut 
245 1 0 |a Mechanismy mikroevoluce /  |c Jaroslav Flegr. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 1998. 
300 |a 139 s. 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita Karlova  |7 kn20010710036 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0037 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1714 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100719  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110216  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110216  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0330 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2249 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0926 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 uč. 313 - vzadu  |5 3145308611  |4 DPČ: 25-99 -- uč.  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d uč. 313 - vzadu  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO