Logika : neúplnost, složitost a nutnost /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švejdar, Vítězslav, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2002.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03507cam a22008417a 4500
001 MUB01000363825
003 CZ BrMU
005 20090907085811.0
008 021127s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
015 |a cnb001176514 
020 |a 80-200-1005-X 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 510  |x Obecné úvahy o matematice  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 510.6  |2 MRF 
080 |a 510.635  |2 MRF 
080 |a 510  |2 MRF 
100 1 |a Švejdar, Vítězslav,  |d 1954-  |7 xx0004148  |4 aut 
245 1 0 |a Logika :  |b neúplnost, složitost a nutnost /  |c Vítězslav Švejdar. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2002. 
300 |a 464 s. 
500 |a Publikace vyšla s podporou Akademie věd České republiky. 
650 0 7 |a matematická logika  |7 ph122671  |2 czenas 
650 0 7 |a mathematical logic  |2 eczenas 
650 0 7 |a predikátová logika  |7 ph124584  |2 czenas 
650 0 7 |a predicate calculus  |2 eczenas 
650 0 7 |a Peanova aritmetika  |7 ph468053  |2 czenas 
650 0 7 |a Robinsonova aritmetika  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a mathematical logic  |2 eczenas 
650 0 9 |a predicate calculus  |2 eczenas 
650 0 9 |a Peano arithmetic  |2 eczenas 
710 2 |a Akademie věd České republiky  |7 kn20010709016  |4 oth 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050126  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050126  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a KUCEROVA  |b 02  |c 20060103  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060104  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060104  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20060125  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20090907  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0448 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0011 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0036 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0647 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111208  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0019 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0326 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1748 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2257 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 510.6-ŠVEJ  |5 3145314632  |4 DPČ: 145-02, matematika  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180711  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 510.6-ŠVEJ  |5 3145328173  |8 20060103  |f 70  |f Prezenční  |q 20180711  |r 20060104  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 510.6-ŠVEJ  |5 3145328174  |8 20060103  |f 74  |f Měsíční  |q 20180711  |r 20060104  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 510.6-ŠVEJ  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 12  |j PRFST