Květena Pojihlaví se zvláštním zřetelem k pronikání teplomilných rostlin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Drtílek, Jiří (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1946.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02873ntm a22006857a 4500
001 MUB01000362591
003 CZ BrMU
005 20210513152520.0
008 040927s1946 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.9  |2 MRF 
080 |a 581.5(212.5)  |2 MRF 
080 |a (437.24)  |2 MRF 
100 1 |a Drtílek, Jiří  |4 aut 
245 1 0 |a Květena Pojihlaví se zvláštním zřetelem k pronikání teplomilných rostlin  |h [rukopis] /  |c Jiří Drtílek. 
260 |c 1946. 
300 |a 126 l., [2] l. map +  |e [2] mapy. 
500 |a Státní práce--Masarykova universita, Přírodovědecká fakulta, 1946. 
650 0 7 |a flóra  |7 ph114559  |2 czenas 
650 0 7 |a teplomilné rostliny  |7 ph754516  |2 czenas 
650 0 9 |a flora  |2 eczenas 
650 0 9 |a thermophilous plants  |2 eczenas 
651 7 |a Jihlava (Česko : oblast)  |7 ge129470  |2 czenas 
651 9 |a Jihlava Region (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova universita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 mub20201086527  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0718 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0035 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20111025  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0018 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120712  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120919  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0324 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130411  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130620  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140403  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20210421  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210513  |l MUB01  |h 1525 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1849 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1047 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 SP 1/46  |5 3145078924  |4 DPČ: 1-46  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 SP 2/46  |5 3145078923  |4 DPČ: SP 2-46  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d SP 1/46  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO