Klinická biochemie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Racek, Jaroslav, 1951- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 1999
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02687cam a22006017a 4500
001 MUB01000361248
003 CZ BrMU
005 20111026133940.0
008 010522s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
015 |a cnb000782813 
020 |a 80-7262-023-1  |q (Galén) 
020 |a 80-7184-971-5  |q (Karolinum) 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004  |d BOD035 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616:577.1  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Racek, Jaroslav,  |d 1951-  |7 jn20000402090  |4 aut 
245 1 0 |a Klinická biochemie /  |c Jaroslav Racek ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 1999 
300 |a 317 s. :  |b il. 
650 0 7 |a klinická biochemie  |7 ph121620  |2 czenas 
650 0 9 |a clinical biochemistry  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0718 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0034 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1712 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20110330  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0018 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1723 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0322 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2257 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BCH  |b biochemie  |3 43/99  |9 BCH-12650-01  |6 99/1345  |5 3147R44550  |4 DPČ: 43/99, DISP.: BCH  |7 DISP.: BCH  |8 19991117  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BCH  |b biochemie  |3 48/99  |9 BCH-12650-02  |6 99/1372  |5 3147R44610  |4 DPČ: 48/99, DISP.: BCH  |7 DISP.: BCH  |8 19991125  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.66-RACE  |9 BIOCH-361248-01  |5 3145311377  |4 DPČ: 01/05, DISP.: BIOCH  |7 DISP.: BIOCH  |8 20041229  |f 76  |f Semestrální  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.66-RACE  |9 UKS-12650-03  |6 20030815  |5 3147013297  |8 20030428  |f 74  |f Měsíční  |r 20061205  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c biochemie  |d 43/99  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 33  |j BCH