Jeskyně Moravského krasu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kříž, Martin, 1841-1916 (Author), Absolon, Karel, 1877-1960 (Author), Koudelka, Florian, 1862-1921 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Polygrafie, 1940.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03297cam a22008177a 4500
001 MUB01000360383
003 CZ BrMU
005 20140630102121.0
008 011031s1940 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
015 |a cnb003056248 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 551  |x Geologie. Meteorologie. Klimatologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.435.8  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
100 1 |a Kříž, Martin,  |d 1841-1916  |7 jk01070161  |4 aut 
245 1 0 |a Jeskyně Moravského krasu /  |c sepsali Martin Kříž a Flor. Koudelka ; předmluvu a kapitolu o rozřešeném problému Macochy sepsal Karel Absolon. 
260 |a Brno :  |b Polygrafie,  |c 1940. 
300 |a 476 s. 
650 0 7 |a jeskyně  |7 ph121342  |2 czenas 
650 0 7 |a karsologie  |7 ph138653  |2 czenas 
650 0 9 |a caves  |2 eczenas 
650 0 9 |a karstology  |2 eczenas 
651 7 |a Moravský kras (Česko)  |7 ge130097  |2 czenas 
651 9 |a Moravian Karst (Czechia)  |2 eczenas 
700 1 |a Absolon, Karel,  |d 1877-1960  |7 jk01010005  |4 aut 
700 1 |a Koudelka, Florian,  |d 1862-1921  |7 jk01062284  |4 aut 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060109  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060109  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060109  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060109  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20070827  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0446 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0009 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0034 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20091208  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0645 
CAT |c 20100212  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100428  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110304  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1722 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0320 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20140630  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20161130  |l MUB01  |h 1536 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2109 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1046 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 I-38395  |5 3145033377  |8 20041229  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20180710  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d I-38395  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 13  |j PRFST