Interakce jaterní alkoholdehydrogenasy s akridinovou oranží

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dürrová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kovář, Jan, 1949-1987
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1979.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03263ctm a22007217a 4500
001 MUB01000359075
003 CZ BrMU
005 20130808135443.0
008 020815s1979 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.151.4  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Dürrová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Interakce jaterní alkoholdehydrogenasy s akridinovou oranží  |h [rukopis] /  |c Eva Dürrová. 
260 |c 1979. 
300 |a 65 s. 
500 |a Vedoucí práce: Jan Kovář. 
502 |a Rigorózní práce--UJEP Brno, Přírodovědecká fakulta, 1979. 
650 0 7 |a akridinová oranž  |2 czmesh 
650 0 7 |a alkoholdehydrogenasa  |2 czmesh 
650 0 7 |a enzymová kinetika  |7 ph139216  |2 czenas 
650 0 9 |a enzyme kinetics  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Kovář, Jan,  |d 1949-1987  |7 jz8600496 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070522  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0445 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0008 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0644 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20111121  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0017 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20120327  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0318 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20130808  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20170119  |l MUB01  |h 1536 
CAT |c 20180202  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1046 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-2346  |9 C  |5 3145032902  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4813  |5 3285000965  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090204  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090204  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-5082  |5 3285001260  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090218  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090218  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-5184  |5 3285001363  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090223  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090223  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-5184  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD