Inaktivace bakteriálních kmenů Escherichia coli a Bacillus subtilis s různou separační kapacitou a inaktivace bakteriofágů T7 a SPP1 alkylačními činidly EMS, MMS a DMS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bonczková, Stanislava (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1976.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03343ntm a22008417a 4500
001 MUB01000358588
003 CZ BrMU
005 20160708094245.0
008 030107s1976 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.22  |2 MRF 
080 |a 578.81  |2 MRF 
080 |a 579.842.1/.2  |2 MRF 
080 |a 579.852.11  |2 MRF 
080 |a 579.81/.87  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 579  |2 MRF 
100 1 |a Bonczková, Stanislava  |4 dis 
245 1 0 |a Inaktivace bakteriálních kmenů Escherichia coli a Bacillus subtilis s různou separační kapacitou a inaktivace bakteriofágů T7 a SPP1 alkylačními činidly EMS, MMS a DMS  |h [rukopis] /  |c Stanislava Bonczková 
260 |c 1976. 
300 |a 75 l. 
502 |a Rigorózní práce (RNDr.)--UJEP v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1976. 
650 0 7 |a alkylační látky  |2 czmesh 
650 0 7 |a bakteriofágy  |2 czmesh 
650 0 7 |a Bacillus subtilis  |7 ph214633  |2 czenas 
650 0 7 |a bakterie  |7 ph114113  |2 czenas 
650 0 7 |a Escherichia coli  |7 ph137042  |2 czenas 
650 0 7 |a fyziologie mikroorganismů  |7 ph278464  |2 czenas 
650 0 7 |a inaktivace viru  |2 czmesh 
650 0 9 |a Bacillus subtilis  |2 eczenas 
650 0 9 |a bacteria  |2 eczenas 
650 0 9 |a Escherichia coli  |2 eczenas 
650 0 9 |a microbial physiology  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra mikrobiologie, genetiky a biofyziky  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070620  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070621  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0445 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0007 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0644 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0318 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150326  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150401  |l MUB01  |h 0747 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1051 
CAT |c 20150807  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160708  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0147 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200515  |l MUB01  |h 1017 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-1955  |9 B  |5 3145036406  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-1955  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD