Glykogenóza a její diagnostika /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vítek, Bohumil, 1926-1993 (Author)
Other Authors: Rozprimová, Ladislava, 1943-
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : UJEP, 1969-
Subjects:
Cover Image
LEADER 02758nam a22006497a 4500
001 MUB01000356465
003 CZ BrMU
005 20220810101458.0
008 030317s1969 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-008.9-056.7  |2 MRF 
080 |a (0.036.6)  |2 MRF 
245 0 0 |a Glykogenóza a její diagnostika /  |c B. Vítek ... [et al.]. 
260 |a Brno :  |b UJEP,  |c 1969- 
300 |a s. 608-610. 
501 |a Přívazek k: Oxidative deamination of 2-hydroxy derivatives of putrescine and cadaverine by pea-seedling and pig-kidney diamine oxidase.  |5 BOD004  |% 3145037565 
580 |a Separát z: Československá pediatrie Praha, roč. 24, č. 7, 1969. 
650 0 7 |a Pompeho nemoc  |7 ph944185  |2 czenas 
650 0 9 |a Pompe disease  |2 eczenas 
655 7 |a separáty  |7 fd131867  |2 czenas 
655 9 |a offprints  |2 eczenas 
700 1 |a Vítek, Bohumil,  |d 1926-1993  |7 jk01142504  |4 aut 
700 1 |a Rozprimová, Ladislava,  |d 1943-  |7 nlk19990073793 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
LKR |a ITM  |b 000372469  |l SCI50  |v konvolut 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0032 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1708 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20091204  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20091209  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20091209  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20091209  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20091210  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20091211  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20091214  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0314 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140915  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140915  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20190306  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20201216  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20220810  |l MUB01  |h 1014 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-3104  |5 3145037565  |7 konvolut  |8 20041229  |b konvolut  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180412  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-3104  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h Y  |i 0  |j PRFSK