Geologie Českého masivu. I. díl, Úvod, přehled Českého masivu a zona barrandiensko-železnohorská /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kodym, Odolen, 1898-1963 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : [s.n.], c1948.
Subjects:
LEADER 03939cam a22008537a 4500
001 MUB01000355647
003 CZ BrMU
005 20141211170600.0
008 000608s1948 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 551  |x Geologie. Meteorologie. Klimatologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.1/.4  |2 MRF 
080 |a (043)  |2 MRF 
080 |a (437.31-191.2)  |2 MRF 
080 |a (437.31-11)  |2 MRF 
080 |a (4-191.2)  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
100 1 |a Kodym, Odolen,  |d 1898-1963  |7 jk01061058  |4 aut 
245 1 0 |a Geologie Českého masivu.  |n I. díl,  |p Úvod, přehled Českého masivu a zona barrandiensko-železnohorská /  |c Odolen Kodym. 
260 |a Praha :  |b [s.n.],  |c c1948. 
300 |a 207 s. 
500 |a Nad názvem: Přednáška z Geologie českého masivu. 
501 |a Obsahuje přívazky: Geologie českého masivu. II. díl, Krystalické oblasti v jádře Českého masivu / Odolen Kodym -- Geologie českého masivu. III. díl, Soustava západosudetská / Odolen Kodym.  |5 SCI50  |% 3145122887 
650 0 7 |a regionální geologie  |7 ph125075  |2 czenas 
650 0 7 |a regional geography  |2 eczenas 
650 0 9 |a regional geology  |2 eczenas 
651 7 |a Barrandien (Česko)  |7 ge168356  |2 czenas 
651 7 |a Český masiv (pohoří)  |7 ge167780  |2 czenas 
651 7 |a Železné hory (Česko)  |7 ge131600  |2 czenas 
651 9 |a Barrandian (Czechia)  |2 eczenas 
651 9 |a Bohemian massif Mountains  |2 eczenas 
651 9 |a Železné hory Mountains (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20060313  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a HAJKOVA  |b 02  |c 20060313  |l MUB01  |h 1502 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0715 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20090605  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20090605  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0443 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0005 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1708 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0643 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0016 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130122  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0313 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20130528  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20141211  |l MUB01  |h 1706 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0916 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-23392  |5 3145122887  |4 PČ: , DPČ: 94-51, matematika  |7 konvolut  |8 20090605  |b konvolut  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20180531  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 552.12-KODY  |5 3145027836  |7 Vyžádejte u knihovníka studovny věd o Zemi!. Nemá přívazek.  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180420  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 552.12-KODY  |5 3145133450  |8 20100219  |f 74  |f Měsíční  |q 20180712 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 552.12-KODY  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFST