Geographical information systems and computer cartography /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jones, Christopher B. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Essex : Longman, 1997.
Edition:1st pub.
Subjects:
LEADER 02580cam a22006257a 4500
001 MUB01000355108
003 CZ BrMU
005 20091021152154.0
008 971013s1997 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
020 |a 0-582-04439-1 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 528  |x Geodezie. Kartografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 004.9:91  |2 MRF 
080 |a 528.9:004  |2 MRF 
080 |a 528  |2 MRF 
100 1 |a Jones, Christopher B.  |4 aut 
245 1 0 |a Geographical information systems and computer cartography /  |c by Christopher B. Jones. 
250 |a 1st pub. 
260 |a Essex :  |b Longman,  |c 1997. 
300 |a xv, 319 s. 
650 0 7 |a geografické informační systémy  |7 ph114617  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačová kartografie  |7 ph280635  |2 czenas 
650 0 9 |a computer cartography  |2 eczenas 
650 0 9 |a geographical information systems  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0715 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a KLEPPOVA  |b 02  |c 20091021  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0443 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0004 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0015 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0311 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1848 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 241.122  |5 3145305387  |4 DPČ: 1164-1997  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 2-17973  |5 3145305134  |4 DPČ: 227-97  |8 20041229  |f 77  |f Dlouhodobá  |q 20180417  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 2-17973  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j PRFST 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 241.122  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO