Fyzika a chemie kondenzovaných látek s aplikacemi : (teoretické základy nových technologií). 1 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Sodomka, Lubomír, 1930- (Author), Fiala, Jaroslav, 1940- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Liberec : Adhesiv, 2003.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 04824cam a22010097a 4500
001 MUB01000354209
003 CZ BrMU
005 20050829071808.0
008 040122s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
020 |a 80-239-1416-2 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004  |d BOD003 
072 7 |a 53  |x Fyzika  |2 Konspekt  |9 6 
080 |a 53  |2 MRF 
080 |a 539.2  |2 MRF 
080 |a 538.9  |2 MRF 
080 |a 537.311.322  |2 MRF 
100 1 |a Sodomka, Lubomír,  |d 1930-  |7 jk01120282  |4 aut 
245 1 0 |a Fyzika a chemie kondenzovaných látek s aplikacemi :  |b (teoretické základy nových technologií).  |n 1 /  |c Lubomír Sodomka, Jaroslav Fiala. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Liberec :  |b Adhesiv,  |c 2003. 
300 |a 517 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a polovodiče  |7 ph124272  |2 czenas 
650 0 7 |a fyzika kondenzovaných látek  |7 ph120425  |2 czenas 
650 0 7 |a fyzika pevných látek  |7 ph117194  |2 czenas 
650 0 7 |a fyzika  |7 ph114601  |2 czenas 
650 0 7 |a physics  |2 eczenas 
650 0 7 |a semiconductors  |2 eczenas 
650 0 7 |a physics of condensed matter  |2 eczenas 
650 0 7 |a solid state physics  |2 eczenas 
650 0 9 |a semiconductors  |2 eczenas 
650 0 9 |a physics of condensed matter  |2 eczenas 
650 0 9 |a solid state physics  |2 eczenas 
650 0 9 |a physics  |2 eczenas 
700 1 |a Fiala, Jaroslav,  |d 1940-  |7 xx0009457  |4 aut 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a JANCAROVA  |b 02  |c 20050209  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a JANCAROVA  |b 02  |c 20050209  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050210  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20050824  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20050824  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20050825  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20050829  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060111  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060111  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060111  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20060111  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061206  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061206  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0715 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0442 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0030 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0642 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0307 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1747 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2240 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20200918  |l MUB01  |h 0030 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 520SODO  |5 3201052282  |8 20070921  |f 70  |f Prezenční  |r 20070921 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8360/1  |5 3201040226  |8 20050209  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 538.9-SODO  |5 3145319610  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180717  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 538.9-SODO  |5 3145319746  |8 20041229  |f 76  |f Semestrální  |q 20180717  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 538.9-SODO  |5 3145319747  |8 20041229  |f 76  |f Semestrální  |q 20180717  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 538.9-SODO  |5 3145319748  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180717  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 538.9-SODO  |5 3145319749  |8 20041229  |f 76  |f Semestrální  |q 20180717  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 538.9-SODO  |5 3145319750  |8 20041229  |f 76  |f Semestrální  |q 20180717  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 520SODO  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 0  |j K1P 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 538.9-SODO  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 37  |j PRFST