Evropa atlas 1:2 000 000.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Map
Published: [S.l.] : Levné knihy KMa, 2004.
Subjects:
LEADER 01945cem a22005297a 4500
001 MUB01000351857
003 CZ BrMU
005 20210126182157.0
008 041012s2004 xr ||||||||||| |||||||| d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
020 |a 80-7309-171-2 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 912  |x Mapy. Atlasy. Glóby  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (084.41)  |2 MRF 
245 0 0 |a Evropa  |h [kartografický dokument] :  |b atlas 1:2 000 000. 
260 |a [S.l.] :  |b Levné knihy KMa,  |c 2004. 
300 |a 186 s. 
500 |a Název z obálky. 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
651 9 |a Europe  |2 eczenas 
655 7 |a atlasy  |7 fd131835  |2 czenas 
655 9 |a atlases  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070220  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0714 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0029 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1705 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0014 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2239 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20210126  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 Mapy, atlasy  |5 3145322293  |4 DPČ: 318-2004  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d Mapy, atlasy  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO