Eleocharis R. Br. subser. Eleocharis biosystematická studie středoevropských taxonů se zvláštním zřetelem k území České republiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bureš, Petr, 1963- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1999.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03673ctm a22008417a 4500
001 MUB01000350857
003 CZ BrMU
005 20070504150800.0
008 000810s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 582  |2 MRF 
080 |a 582.542.12  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a 58  |2 MRF 
100 1 |a Bureš, Petr,  |d 1963-  |7 ola2003204796  |% UČO 2635  |4 dis 
245 1 0 |a Eleocharis R. Br. subser. Eleocharis  |h [rukopis] :  |b biosystematická studie středoevropských taxonů se zvláštním zřetelem k území České republiky /  |c Petr Bureš. 
260 |c 1999. 
300 |a 428 s. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1999. 
650 0 7 |a šáchorovité  |7 ph173813  |2 czenas 
650 0 7 |a systematická botanika  |7 ph150580  |2 czenas 
650 0 9 |a Cyperaceae  |2 eczenas 
650 0 9 |a systematic botany  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra systematické botaniky a geobotaniky  |4 dgg 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Biologická sekce  |7 ko2003200163  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070504  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0714 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0439 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2359 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0029 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1704 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0640 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101007  |l MUB01  |h 1320 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0014 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120510  |l MUB01  |h 0722 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120712  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121004  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0300 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130411  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130730  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140804  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141023  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 2256 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 2259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190618  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191210  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191210  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200323  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200323  |l MUB01  |h 1927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201030  |l MUB01  |h 0214 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210204  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210208  |l MUB01  |h 1728 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 DIZP 19/99  |5 3145074287  |4 DPČ: DIZP 19-99  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-2601  |9 B  |5 3145028671  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d DIZP 19/99  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO