Ekosystémy : úvod do organizace a azonálních biomů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeník, Jan, 1929-
Corporate Author: Univerzita Karlova
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 1998.
Edition:2. vyd.
LEADER 01824nam a22005057a 4500
001 MUB01000350144
003 CZ BrMU
005 19980923000000.0
008 980923s1998 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
015 |a cnb000733868 
020 |a 80-7184-040-8 
040 |a BOD004  |b cze 
100 1 |a Jeník, Jan,  |d 1929-  |7 jk01051458 
245 1 0 |a Ekosystémy :  |b úvod do organizace a azonálních biomů /  |c Jan Jeník. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 1998. 
300 |a 135 s. 
710 2 |a Univerzita Karlova  |7 kn20010710036 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0713 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0028 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1704 
CAT |c 20100209  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110216  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110216  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120229  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0259 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1219 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2237 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2254 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-02-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 BOZAH  |b botan. zahrada  |5 3145306383  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |q 20180810  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c botan. zahrada  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOZAH