Chromatin normálních a ozářených tkání a jeho interakce s polyanionty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čejková, Milena (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:English
Published: 1977.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03563ctm a22009017a 4500
001 MUB01000346217
003 CZ BrMU
005 20110223105720.0
008 021202s1977 xr ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 539.164/.166  |2 MRF 
080 |a 576.316  |2 MRF 
080 |a 576.7  |2 MRF 
080 |a 577.34  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Čejková, Milena  |4 dis 
245 1 0 |a Chromatin normálních a ozářených tkání a jeho interakce s polyanionty  |h [rukopis] /  |c Milena Čejková. 
260 |c 1977. 
300 |a 1 sv. (různé stránkování) 
502 |a Rigorózní práce (RNDr.)--Universita J.E. Purkyně Brno, Přírododědecká fakulta, 1977. 
650 0 7 |a chromatin  |2 czmesh 
650 0 7 |a chromozomy  |7 ph139276  |2 czenas 
650 0 7 |a ionizující záření  |7 ph121183  |2 czenas 
650 0 7 |a radiobiologie  |7 ph139000  |2 czenas 
650 0 7 |a tkáně  |7 ph167624  |2 czenas 
650 0 9 |a chromosomes  |2 eczenas 
650 0 9 |a ionizing radiation  |2 eczenas 
650 0 9 |a radiobiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a tissues  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra mikrobiologie, genetiky a biofyziky  |7 mub20211119763  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a SEJK  |b 02  |c 20070608  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070611  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0712 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0436 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0026 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1701 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20091211  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100104  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100104  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20100121  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a KOZOVA  |b 02  |c 20110223  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0012 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0251 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150326  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150401  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0146 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200515  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20210707  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210707  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210709  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1042 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 K-2127  |9 C  |5 3145036264  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d K-2127  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD