Brno atlas města = city atlas = Stadtatlas

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Map
Language:Czech
Published: Brno : JN-kart, 2003
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02578nem a22007097a 4500
001 MUB01000344826
003 CZ BrMU
005 20140826161737.0
008 040616s2003 xr ||||||||||| |||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
015 |a cnb001291800 
020 |a 80-903379-0-2 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 912  |x Mapy. Atlasy. Glóby  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 912.43  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
080 |a 912  |2 MRF 
245 0 0 |a Brno  |h [kartografický dokument] :  |b atlas města = city atlas = Stadtatlas 
250 |a 1. vyd. 
255 |a Měřítko 1:15000 
260 |a Brno :  |b JN-kart,  |c 2003 
300 |a 31 s. 
500 |a Vysvětlující text též anglicky, německy 
500 |a Obsahuje rejstřík 
651 7 |a Brno (Česko)  |7 ge134084  |2 czenas 
651 9 |a Brno (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a mapy  |7 fd132800  |2 czenas 
655 7 |a atlasy měst  |7 fd131836  |2 czenas 
655 9 |a maps  |2 eczenas 
710 2 |a JN-kart (vydavatelství)  |7 xx0015751  |4 pbl 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0711 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20080912  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20090521  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0435 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1700 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0637 
CAT |c 20100121  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0012 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120605  |l MUB01  |h 1719 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1712 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0248 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20140826  |l MUB01  |h 1617 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20151105  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0903 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2253 
GEO |a 12/09/2008  |b ODESLANO 20/05/2009 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVGR  |b ÚK volný výběr - GR  |3 559.63-BRNO  |5 3145321170  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180730  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - GR  |d 559.63-BRNO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVGR