Biosferické rezervace České republiky : příroda a lidé pod záštitou UNESCO /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeník, Jan, 1929- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Empora, 1996.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03213cam a22007937a 4500
001 MUB01000344450
003 CZ BrMU
005 20210624112010.0
008 980918s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
015 |a cnb000207136 
020 |a 80-85779-31-5 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 502.21(1-751.3)  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 502  |2 MRF 
100 1 |a Jeník, Jan,  |d 1929-  |7 jk01051458  |4 aut 
245 1 0 |a Biosferické rezervace České republiky :  |b příroda a lidé pod záštitou UNESCO /  |c Jan Jeník a kolektiv. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Empora,  |c 1996. 
300 |a 160 s. :  |b il. 
650 0 7 |a biosférické rezervace  |7 ph114178  |2 czenas 
650 0 9 |a biosphere reserves  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20061023  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20061027  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0711 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0434 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120229  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0011 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1712 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0246 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210607  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210624  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20210624  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20210703  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |c 20210726  |l MUB01  |h 0451 
GEO |a 24/06/2021  |b ODESLANO 3/07/2021 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 241.295  |5 3145333133  |4 DPČ: 279-06  |8 20061023  |f 78  |f Mimo UK  |r 20061023  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 554.42-JENÍ  |5 3145306374  |4 DPČ: 229-98  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180727  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 554.42-JENÍ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j PRFST 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 241.295  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO